Casting & Managment

International Casting & Managment Service for every project.

Modell - Artist - Actor - Actris - Hostes - Showman - etc.

Web: www.castingnord.com

 

 

  • Child (Boy, Girl)
  • Young (Boy, Girl)
  • Man
  • Woman
  • Modell (Man, Woman)
  • Pet
  • Location

Info

CastingNord.com 

-Velkommen til CastingNord.com - Casting Nord Castingbyrå Oslo Norge International 
-CastingNord er for deg som har eller trenger et talent. 
-CastingNord formidler kontakt mellom aktører foran og bak kamera i norske film- og fjernsynsproduksjon. Har du en drøm om en karriere som skuespiller, så kan CastingNord være nettopp stedet du ble oppdaget. 
-CastingNord startet i 1998 i Berlin-Istanbul-Oslo. 
-CastingNord har bred erfaring med casting til spillefilm, tv-serier, novellefilm, kortfilm og reklame, mote organizasjonen, fest, osv. 
-CastingNord har et arkiv med mange kandidater som omfatter profesjonelle skuespillere, semi-profesjonelle, statister, talentfulle amatører, dansere, modeller, musikere, musikkgrupper, og folk flest med talent, karakter og uttrykk. 
-CastingNord har i dag mange registrerte skuespillere og statister. I tillegg til dette har vi også dyr i fra hunder til høns, location plasser, hus-bil-båt-mc-tekniske utstyr osv. Vi har et enormt kontaktnett som vi ofte benytter oss av når vi kjører audition. 
-CastingNord er norges nyeste og beste og billigste castingbyrå, registrere deg nå! 
-CastingNord jobber med mange tv serier, spillfilmer, kortfilmer, musikkvideoer, reklamefilmer, mote organizasjoner, fester osv. 
- Du er nå kommet inn i verden fylt med ansikter i alle aldre, etnisiteter, store og små. 
-CastingNord strekker seg litt lengre for å gjøre kundene sine fornøyd. CastingNord ble etablert i 1998 å har siden da castet en rekke reklamefilmer, internfilmer, spillefilmer, kortfilmer, TV-serier og statister til live – opptredener som bryllup, fest og moteshow. Vi har håndplukket de fleste aktørene i våre arkiver på stand og streetcasting, så hos CastingNord finnes det alt i fra helt nye ansikter som aldri før har vært på TV, til statister med erfaring og kjente skuespillere med utdannelse. Vi tilpasser oss deres produksjon og budsjett slik at produksjonen skal bli helt perfekt. Som kunde hos oss medfører det ingen forpliktelser – dere kan bruke oss en gang, eller dere kan bruke oss fast. 
-Vi er svært imøtekommende og lutter øre for hva dere er på utkikk etter. 
-Vi gir alltid våre kunder svært god service og når alle er hundre prosent fornøyd, er jobben vår gjort. 
-Er du på utkikk etter en sykepleier, politibetjent eller brannmann som har erfaring med yrket? Kanskje søker du en som kan trikse eller sjonglere? En bestemor i rullestol, eller en oldefar? En guttebaby, eller en søstertrio? Eller trenger du en voksen dame med hund, en mann med tatoveringer, eller en profesjonell danser? Uansett hva slags mennesker du leter etter for å gjøre din produksjon perfekt, så garanterer vi at de kan skaffes gjennom CastingNord. 
-Klikk på «Production» for å se tidligere produksjoner og aktuelle produksjoner vi jobber med. Ring oss eller send en E-post for en hyggelig samtale og et fremtidlig samarbeid. 

MEDLEMSKAP-REGISTRERING:: 
-Medlemskapet i CastingNord er ikke bindende. Du kan når som helst melde deg ut og få din profil fjernet fra CastingNord.com. 
-Medlemmet bekrefter at informasjonen som blir oppgitt i registreringsskjemaet er korrekt og kan lagres i CastingNord.com arkiv og brukes på CastingNord nettside. Disse punktene i registreringen blir gjort tilgjengelig for alle brukere av CastingNord.com 
-Påkrevet utfylling: Fornavn, fødselsår, nærmeste by, land. 
-Frivillig utfylling: Høyde, vekt, buksestørrelse, jakkestørrelse, skostørrelse, hårfarge, øyenfarge, spesielle personlige egenskaper, relevant utdanning, resymé over relevant erfaring. 
-Hvis dine bilder er tatt i kommersiell sammenheng er du selv ansvarlig for å skaffe tillatelse fra fotograf og sørge for at opphavsrettighetsbeskyttet materiale ikke benyttes i forbindelse med din profil på CastingNord.com. Medlemmet fritar CastingNord fra ethvert krav i forbindelse med bruk av innsendt bildemateriale. 
-CastingNord er et åpent castingbyrå. Alle som ønsker det kan dermed få tilgang til din presentasjon. CastingNord tar ikke ansvar for misbruk av 3. person gjennom nedlastning og videre bruk av materiale som finnes på CastingNOrd.com 
-CstingNord er avhengig av å ha en oppdatert database og forbeholder seg retten til å fjerne profiler til medlemmer som over lang tid ikke opprettholder sin profil med aktuell informasjon og bilder. 
-CastingNord tegner ikke forsikring for medlemmer. CastigNord står ikke ansvarlig for skade på person eller tap av gjenstander i forbindelse med oppdrag tilegnet gjennom CastingNord. 
-Merk deg at: 
-Registranter under 18 år vises ikke på CastingNord.com. Hvis du er under 18 år vil din informasjon likevel lagres i CastingNord database og bli gjort tilgjengelig for produsenter ved etterspørsel, og-eller du har tillatelse fra foreldrene dine. 
-CastingNord er opptatt av at dine personlige opplysninger skal ivaretas på best mulig måte. Derfor publiseres ikke informasjon som på noen som helst måte kan identifisere medlemmet. 
-Du er selv ansvarlig for å holde din profil oppdatert. Dette gjør du enkelt ved å logge inn med ditt brukernavn (epostadresse) og passord. 
-Medlemskapet i CastingNord er gratis. 
-CastingNord er et castingbyrå. Det vil si vi finner folk til foto, film og reklame som du ser på tv og kino eller i aviser og magasiner. Vi har et arkiv med folk i alle aldre og på alle nivå som vi søker i når vi skal gjøre en jobb. Ønsker du å stå i dette arkivet kan du registrere deg her. 
-Alle bilder blir sett gjennom før de eventuelt blir lagt ut. Ikke send oss manipulerte bilder, bilder med våpen, for lite eller ingen klær osv. 
-CastingNord gir ikke arbeidsavtale, du få arbeidsavtalen fra din arbeidsgiver/produsent/osv. 
-CastingNord kan ikke gi noen form for jobbgaranti. Å registrere seg hos et castingbyrå er en sjanse man tar og må kun sees på som et ledd i arbeidet med å bedre sine allerede eksisterende jobbmuligheter. Det er alltid flere folk enn det er jobber. Det er bare noen som passer til hver jobb, og noen kan få flere jobber enn andre. Bilder vi tar og du laster opp, vises frem til våre kunder. Vi kan ta kontakt og vi kan ikke ta kontakt angående jobb. Men vi er alltid på jakt etter nye folk til nye oppdrag, men for at vi skal ha en mulighet til å gi deg en jobb måp vi ha info om deg. Derfor å registrere deg hoss oss er en mulighet for deg. 
-Å bli på papirkatalogen av CastingNord er gratis. 
-Å være/presentere seg på CastingNord nettkatalogen koster bare 100,-kr/år. Du må sende pengene snarst mulig til kontoen vårt. 
-Å registrere seg koster 100kr med mindre du er skuespiller, da er det gratis. Er du under 18 må du spørre dine foreldre om tillatelse før du registrerer deg. Barn under 15 år synes ikke i arkivet uten logg inn. 
-Når vi i CastingNord får en bestilling på roller til en film, reklamefilm eller en TV-produksjon, mote-fest osv. starter vi jobben med å finne de i arkivet som måtte passe til «bestillingen». Når vi har funnet et visst antall passende kandidater tar vi kontakt med de som er aktuelle og kaller dem inn til en audition/prøvefilming. Vi presenterer prøvefilmingene for produksjonsselskapene og så er det opp til dem å bestemme hvem som får rollen(e). 

Service

HUSK!:: Casting Nord har profesjonele og billige tjeneste for deg som i skuespiller & modeller casting, skuespillkurs, modellkurs, fotogrefering, videoklipp, personlige web og grafiskdseign, trykkerisak, manegment, organizasjon, tekniske utstyr utleie, osv. Bare ta kontakt med oss. 

Skuespill Akademiet: Her kan du ta kurse for skuespill-drama i en spillfilm, tv-serier, reklamefilm, teaterstykke, musikkvideo, osv. 

Model Academy: Her kan du ta kurse for å bli en modell. 

Fotografering & Videoklipp: Vi kan gjøre beste bilde og videos med gunstig priser for deg. Hvis du vil bli proffesjonel og at andren kan vurdere deg trenger du dette. 

Webside & Grafiskdseign: Vi kan gjøre en proffesjonele hjemmside og logo-grafiskarbeid for deg. 

Managment: Vi kan manegere deg internasjonal. 

Tv-serier og Spillfilm-Kino:
Mange spillere å jobbe serier og filmer av produksjonsselskapet og vi tilbyr hjelp spillere . Ingen prosjekter er i bekvemmeligheten av å være atskilt fra alt. 7-70 profesjonelle menn og kvinner som dannet våre spillere og våre spillere for å hjelpe barn med omfattende stab sikkert fortsette på vår vei.
 
Reklamefilm Spiller : 
Du ser på TV og i filmer søt søt liten tak i 80 -åringen bestefar , mann, kvinne mye reklame -spiller , filmavspiller serien er tilgjengelig fra Byrået ansatte . Clip : Mine klipp kunstnere byråer til å arbeide mye som en familie yrd spiller , skuespiller , modell , danser , spesielle former for støtte er gitt.
Videoklipp-Musikkvideo : Mine klipp sanatçımız byråer til å arbeide mye som en familie yrd spiller , skuespiller , modell , danser , spesielle former for støtte er gitt.
 
Dubbing Artist :
Du ser ikke han, men du hører lyden som gjøre produksjonen supert.
 
Vertinne Promotion : 
Utstillinger , demonstrasjoner og show, all vår virksomhet . Presentasjon på veien til suksess vil representere deg på best mulig måte kommer til å hjelpe deg å velge din . Vår vertinne til denne dag den viktigste mote presentasjon , biler , kunst messer og mye mer vellykket på datamaskinen tjenestegjør.
 
Dansere , Moderatør-Leder :
Catwalken organisasjon , forhandlermøter, produktlanseringer, TV quiz -programmet for danseteametog serveren er levert av byrået . 
 
Catwalks Organisasjon :
Agency , innser fashion show , fashion show, utstilling organisasjon .
 
Make- up artist & Hair Salon :
De spenner fra ad filmer fremmende moteshow, salgsfremmende aktiviteter , moteshow , foto produksjoner er de skjulte helter som jobber i Byrået.
 
Produktmarkedsføring aktiviteter :
Agency for kunder å markedsføre nye tjenester og produkter som de foreslåtte bildet av målgruppen på best mulig måte og de ​​mest attraktive korte reklamefilmertanıtınıl tatt for å gi spillere.
 
Press og PR : 
Organisasjoner , show , moteshow, åpne en integrert del av den grunnleggende og uunnværlig. 

HUSK!:: Casting Nord har profesjonele og billige tjeneste for deg som i skuespiller & modeller casting, skuespillkurs, modellkurs, fotogrefering, videoklipp, personlige web og grafiskdseign, trykkerisak, manegment, organizasjon, tekniske utstyr utleie, osv. Bare ta kontakt med oss.